Termeni si conditii

Termeni si conditii

 Termeni si conditii:

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL SRL

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L.

Intregul continut al acestui site www.centraletermiceiasi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L., proprietarul www.centraletermiceiasi.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.centraletermiceiasi.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.centraletermiceiasi.ro trimitind un e-mail la adresa: office@instalconstructiasi.ro

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.
In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania S.C.INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.centraletermiceiasi.ro se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. In conditii speciale. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la: office@instalconstructiasi.ro

www.centraletermiceiasi.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.centraletermiceiasi.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C INSTAL CONSTRUCT GENERAL  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.

Cosumatorul  are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati fara invocarea unui motiv, in termen de  10 zile lucratoare primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a caror executie a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirarii termenului de 10 zile lucrãtoare prevazut la art. 7 alin. (1); (montaj/instalare echipamente, etc.)

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8

Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Articole:
CENTRALA TERMICA ARISTON GENUS ONE SYSTEM 30KW

Noua centrala termica Genus One System 30 EU 30 KW  este o centrala termica murala in condensare, cu functionare pe gaz, dispune de tehnologia ONE de condensare, avand un schimbator de caldura din inox-otel nou si Termeni si conditii

BOILER ELECTRIC ARISTON SHAPE ECO 80 LITRI

Boiler electric Ariston Shape Eco 80 litri              Boilerul electric Shape Eco 80 litri este noul boiler cu formă prismatică. Încălzitorul este uşor de Termeni si conditii

VIADRUS U 22D-7, 35 KW

Viadrus U22D-7, 35 kW    Cazanele Viadrus sunt formate din elementi de fonta cuplati intre ei prin niple metalice si ca element de siguranta cu tije filetate. In interiorul elementilor de fonta prin unirea acestora se creaza Termeni si conditii

Contact:
SC Instal Construct General SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 16687025
Nr. Reg. Com.:
J22/1712/2004
 
Showroom ICG Iasi:
Adresa:
Iasi, Soseaua Arcu, nr. 8
(fosta sala de sport Vointa)
Telefon:
0740 069 415
Telefon fix:
0374770440
 
Birou consultanta/proiectare:
Adresa:
Iasi, Str. Vasile Lupu, nr. 142A
Telefon:
0740 138 314
 
Depozitul 1 de distributie:
Adresa:
Iasi, Str. Gradinari, nr. 4-5
Telefon:
0740 067 277
 
Depozitul 2 de distributie:
Adresa:
Iasi, Str. Metalurgiei, nr. 8
Telefon:
0755 084 346
 
Magazin vanzari Iasi:
Adresa:
Iasi, Str. Vasile Lupu nr. 160, Bloc G3-1, parter,
(Staţia de tramvai din cartierul Metalurgie)
Telefon/Fax:
0232 240 182
Mobil:
0749 010 742, 0755 084 347, 0749 010 743
 
Web:
.http://www.centraletermiceiasi.ro/
Email:
office@instalconstructiasi.ro